Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a încheiat la egalitate joi, în deplasare, scor 0-0, meciul cu Hajduk Split, în manşa întâi a turului al treilea preliminar din Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PAOK Salonic a jucat bine în apărare şi a terminat fără gol primit meciul tur, de la Split, cu Hajduk. Echipa lui Răzvan Lucescu are acum prima şansă la calificare.

Dinamo Kiev şi Mircea Lucescu au pierdut la limită meciul de la Salonic, unde gazdele au reuşit să marcheze doar din penalti, în minutul 68, prin Luis Palma. Returul acestei întâlniri se va disputa la Bucureşti, pe Giuleşti, joi, 17 august.

Neftchi Baku nu a rezistat în faţa lui Beşiktaş Istanbul. Turcii au avut 2-0 la pauză, cu goluri înscrise de Aboubakar (min. 14) şi Muleka (min. 23), iar în minutul 62 Salih Uçan a făcut 3-0. Azerii lui Adrian Mutu au replicat în minutul 79, prin Lebon, şi partida s-a încheiat cu 3-1 în favoarea lui Beşiktaş.

Rezultate înregistrate joi în meciurile din Conference League, manşa întâi a turului al treilea preliminar:

Sabah (Azerbaidjan) – Partizan Belgrad (Serbia) 2-0

Bodo Glimt (Norvegia) – Pyunik (Armenia) 3-0

Neftchi Baku (Azerbaidjan) – Besiktas Istanbul (Turcia) 1-3

Fenerbahce Istanbul (Turcia) – Maribor (Slovenia) 3-1

Hajduk Split (Croaţia) – PAOK Salonic (Grecia) 0-0

Aris Salonic (Grecia) – Dinamo Kiev (Ucraina) 1-0

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.