Cluburile spaniole pot intra, începând de luni, în a treia fază de pregătire, înainte de reluarea campionatului, fază care prevede antrenamente în grupuri de până la 14 persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cotidianul Marca a publicat protocolul sanitar pentru Faza 2 de pregătire. În Faza 0, jucătorii au fost testaţi pentru noul coronavirus şi pentru anticorpi, iar în Faza 1 a fost posibilă reluarea antrenamentelor individuale.

În Faza 2, jucătorii pot folosi vestiarele, sălile de mese şi celelalte instalaţii din cantonament, la jumătate din capacitate. Aceste spaţii vor fi dezinfectate după fiecare folosire.

În această fază, pot începe pregătirea şi arbitrii. 

Reprezentanţilor mass-media le este interzis în continuare să asiste la antrenamentele echipelor.

În Faza 3 vor fi permise antrenamentele colective complete. 

Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, îşi doreşte ca partidele din primele două divizii, întrerupte de pandemia de coronavirus, să se reia începând cu 13 iunie.

Unsprezece etape de campionat sunt încă de jucat în prima ligă spaniolă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.