Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, miercuri seară, că echipa naţională a României a avut o altă atitudine la meciul cu Austria, însă aceasta nu a fost de ajuns pentru a obţine victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne-am dorit victoria, cred că toată lumea a văzut o altă atitudine a noastră. Am făcut un joc bun, dar se pare că nici atunci nu reuşim să câştigăm. Este o perioadă foarte grea. Încerc la fiecare meci să ajut cât pot echipa, se pare că în aceste meciuri nu ne-am făcut treaba cum trebuie. Toată lumea a încercat să creeze o atmosferă bună. La primele două meciuri atitudinea a fost foarte slabă, acum a fost la nivel înalt şi concentrarea la fel, dar nu s-a putut. Noi suntem primii supăraţi când pierdem meciul, e normal să fie critici, dar nu toate părerile sunt aşa cum le vrea presa. Mai avem două meciuri de jucat în Liga Naţiunilor, poate vom reuşi să câştigăm. Când este o perioadă mai neagră, nu merge nimic", a declarat Tătăruşanu la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76.

În minutul 48, un gol al lui Alibec a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.