Vlad Chiricheş a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că este fericit că a revenit la echipa naţională şi că este “bine” din punct de vedere fizic înaintea primelor două meciuri din Liga Naţiunilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt foarte fericit că am revenit. A fost o perioadă destul de lungă. Sunt bine din punct de vedere fizic şi sper să mă bucur de aceste două meciuri. Suntem doar patru jucători care au jucat împotriva lor, sunt jucători noi care au venit, sperăm să facem un grup frumos care să ne ajute să câştigăm meciurile din această competiţie. Sunt complet cu capul limpede, nu mă gândesc la ce a fost înainte. Am venit la echipa naţională să ajut cât pot eu de mult echipa naţională şi sper să reuşesc acest lucru. Nu aş vrea să fac o comparaţie între Contra şi Rădoi. Mirel a venit cu o gândire pozitivă, încearcă să ne deas încredere. Sper să-l ajutăm să înceapă cu dreptul această campanie şi să câştigăm meciuri alături de el”, a spus Chiricheş.

După ce Denis Alibec a afirmat că Mirel Rădoi este cel mai bun selecţioner cu care a lucrat, Chiricheş a reacţionat spunând că speră ca la finalul campaniei să se poată spune că Rădoi a ofst unul dintre cei mai buni. “Mă bucur pentru Alibec că şi-a găsit un antrenor care îi place foarte mult, eu nu aş vrea să mă hazardez şi să spun despre cineva că a fost antrenorul meu preferat. Am avut mulţi antrenori, fiecare ne-a ajutat să avem anumite rezultate. Sperăm ca la finalul campaniei să putem spune că a fost unul dintre cei mai buni”.

Vlad Chiricheş a declarat şi că primele două meciuri din Liga Naţiunilor sunt foarte importante. “Eu văd meciurile astea foarte importante. Am început o nouă etapă cu Mirel Rădoi antrenor şi sperăm să avem rezultate bune care să ne ajute mental pentru barajul cu Islanda şi sperăm şi pentru finala barajului”.

Chiricheş a menţionat că a ajuns la un consens cu preşedintele FRF cu privire la aspectele financiare pentru jucătorii naţionalei şi a adăugat că nu se gândeşte la retragerea din prima reprezentativă.

Naţionala României întâlneşte, vineri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, selecţionata Irlandei de Nord, într-un meci din prima etapă a grupelor Ligii Naţiunilor. La 7 septembrie, tricolorii vor întâlni Austria, tot de la ora 21.45, la Klagenfurt. Ambele jocuri vor fi transmise în direct la PRO TV şi Radio România Actualităţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.