Mijlocaşul Alexandru Chipciu a declarat, joi seară, după meciul cu AS Roma, scor 0-2, că CFR Cluj trebuie să învingă ŢSKA Sofia pentru a mai păstra şanse de calificare în 16-imile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu e un rezultat favorabil, dar mai avem meciul cu ŢSKA, dacă vom câştiga acel meci şi Young Boys nu bate Roma, avem şanse. Mi-am spart buza, mi-a mişcat şi dintele un pic, dar ăsta este fotbalul. Păstrăm şanse în continuare, nu va fi uşor, dar important este că în continuare suntem în cursă. ŢSKA are jucători buni, este o echipă puternică, au investit bani. Dacă antrenorul a decis să fiu rezervă, eu nu am nicio problemă, eu mă pregătesc, mie îmi place fotbalul", a declarat Chipciu la Digisport.

Jucătorul a vorbit şi despre decesul lui Diego Maradona: "Trist e că atunci când moare un om, toată lumea zice că era zeu şi devine lacrimogenă, iar în urmă cu o săptămână nu-l băga nimeni în seamă. Pentru fotbal a schimbat multe lucruri, probabil a fost cel mai mare jucător din toate timpurile, nu l-am prins jucând, dar mi-a povestit tata de el. Dumnezeu să-l odihnească în pace".

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa AS Roma, în etapa a patra a grupei A a Ligii Europa. În etapa precedentă, clujenii au pierdut cu 0-5 în faţa formaţiei italiene, în deplasare. AS Roma s-a calificat în 16-imile competiţiei.

Tot joi, în cealaltă partidă din grupă, Young Boys Berna a învins în deplasare ŢSKA Sofia, scor 1-0.

În etapa a cincea, la 3 decembrie, CFR Cluj va juca acasă cu ŢSKA Sofia şi AS Roma va întâlni pe teren propriu Young Boys Berna. Ultima etapă programează, la 10 decembrie, meciurile Young Boys – CFR Cluj şi ŢSKA Sofia – AS Roma.

AS Roma este lider în clasamentul grupei, cu 10 puncte. Young Boys Berna este pe locul doi, cu 7 puncte, în timp ce CFR Cluj este pe 3, cu patru puncte. Ultima poziţie este ocupată de ŢSKA Sofia, care are un punct.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.