După despărţirile de Alex Pop şi Bogdan Manole, alţi doi jucători şi-au reziliat de comun acord contractele cu Rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cătălin Ţîră (26 de ani), fiul fostului mare mijlocaş giuleştean Ştefan Ţîră, nu va continua la Rapid, acesta neintrând în planurile de viitor ale lui Nicolae Grigore, după ce în prima parte a sezonului nu a reuşit să înscrie în cele 10 partide disputate. Ţîră Jr a fost la cea de-a doua perioadă petrecută la Rapid, după ce în sezonul 2015/2016 mai bifase opt jocuri în alb-vişiniu, tot în Liga 2, fără să puncteze.

Un alt jucător de care Rapid s-a despărţit este Alexandru Dulca, şi el rudă cu un fost mare jucător rapidist, acesta fiind nepotul lui Cristian Dulca. Alex (23 de ani) a venit la Rapid la startul sezonului trecut, în care a jucat de zece ori, fără să înscrie. În actuala stagiune, Dulca a punctat o singură dată, în partida din Cupa României cu Progresul Spartac, îmbrăcând tricoul nostru în opt meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.