Antrenorul Cătălin Anghel a declarat, vineri seară, după meciul pierdut de FC Viitorul, scor 0-1, în faţa formaţiei FC Argeş, că acest eşec este nemeritat şi că speră ca Mircea Rednic să revină la echipă săptămâna viitoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O înfrângere nemeritată, am controlat jocul în totalitate. Au fost aceleaşi greşeli impardonabile din care luăm gol. Adversarul nu ne-a pus probleme. Suntem într-o situaţie foarte grea. M-a deranjat cel mai tare că nu am avut o reacţie după primirea golului. Suntem într-o criză, dar cred că împreună putem trece peste. Sper să putem trece peste, avem nevoie de o victorie cât mai repede”, a declarat Cătălin Anghel, potrivit digisport.ro.

El a precizat că Mircea Rednic, testat pozitiv cu coronavirus la începutul lunii, este deocamdată în continuare în izolare: ”Sperăm ca de marţi sau miercuri, când se fac cele 14 zile, să revină lângă echipă. Sper să vină cu un tonus bun”.

Formaţia FC Argeş a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Turda, în minutul 71.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.