Decedat la 25 noiembrie, la 60 de ani, Diego Maradona a fost comemorat de întreaga lume, în special în Argentina. Însă fostul său antrenor Carlos Bilardo, care locuieşte într-un apartament din Buenos Aires, nu este la curent despre decesul fostului său fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bilardo a fost selecţioner al Argentinei la Cupa Mondială din 1986 şi la cea din 1990, iar acum are 82 de ani şi suferă   de sindromul Hakim-Adams (tulburări ale mersului, tulburări cognitive, control afectat asupra funcţiei organelor pelvine, în primul rând urinare).

Potrivit presei argentiniene, fiul lui Bilardo, Jorge, a cerut persoanelor care se ocupă de îngrijirea tatălui său să scoată televizorul din priză pentru a nu afla informaţii. El vrea să strângă mai mulţi foşti internaţionali din1986, între care şi Oscar Ruggeri, pentru a-l anunţa despre moartea lui Maradona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.