Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, joi seară, că jucătorii sunt foarte supăraţi după meciul pierdut cu AS Roma, scor 0-5, în etapa a treia a grupei A a Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este greu să avem explicaţii, suntem trişti, supăraţi, echipa nu a intrat bine în meci. Dar acum, trebuie să ridicăm capul şi să mergem mai departe. Când joci cu o echipă aşa mare, din două ocazii trebuie să dai gol. E greu de digerat, trebuie să vedem ce greşeli am făcut, e bine că vine pauza, să revină jucătorii accidentaţi şi cei bolnavi de Covid. Avem patru puncte, mai avem şansa noastră", a declarat Dan Petrescu la Digisport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de echipa AS Roma, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Europa.

Au marcat Mkhitaryan ‘2, Ibanez ’24, Mayoral ’34, ’84 şi Pedro Rodriguez ’89.
 
În etapa următoare, la 26 noiembrie, CFR Cluj va juca acasă cu AS Roma şi ŢSKA va întâlni pe teren propriu Young Boys Berna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.