O brigadă din Portugalia, cu Miguel Nogueira la centru, va arbitra meciul Şerif Tiraspol – Farul Constanţa, care se va disputa marţi, de la ora 20.00, la Tiraspol, în manşa secundă a turului 1 preliminar al Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nogueira va fi ajutat la cele două linii de asistenţii Pedro Almeida şi Rui Teixeira.

Arbitru de rezervă va fi Andre Narciso, iar în camera VAR se vor afla Luis Godinho şi Bruno Esteves.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În tur, scorul a fost 1-0 pentru Farul.

Echipa care va câştiga dubla manşă va juca apoi, în turul doi preliminar, cu formaţia care se va impune în confruntarea Hamrun Spartans FC (Malta) - Maccabi Haifa FC (Israel).

Echipa care va pierde dubla manşă va evolua în  turul doi preliminar al Conference League, cu FC Urartu (Armenia) sau HŠK Zrinjski (Bosnia). Zrinjski a câştigat cu scorul de 1-0 meciul tur din primul tur preliminar al LC. Va ajunge în Conference League echipa care va pierde confruntarea Urartu – Zrinjski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.