Spaniolul Borja Valle Blonga a declarat, vineri, că golul marcat de la peste 50 de metri în meciul terminat la egalitate, scor 1-1, de Dinamo cu FC Botoşani, este probabil unul dintre cele mai frumoase din cariera sa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este posibil să fie unul dintre cele mai frumoase goluri din cariera mea, dar mai mult mă bucur pentru echipă. Acum, de când stăm în tribună, am văzut că portarul lor stă ieşit mult şi am luat decizia asta. Toţi jucătorii spanioli am rămaşi fără cuvinte când i-am văzut pe fani în afara stadionului", a declarat Borja la Digisport.

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-1), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a III-a a Ligii I.

Pentru Dinamo a marcat Borja, în minutul 48, în timp ce FC Botoşani a punctat prin autogolul lui Isma Lopez, din minutul 37.

Golul marcat de Borja Valle a fost din propria jumătate, de la peste 50 de metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.