FRF a anunţat, joi, că biletele pentru partida România – Grecia, din 25 martie, sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, la preţuri de la 35 de lei (peluze) până la 60 de lei (tribună).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În zilele dinaintea jocului, biletele vor fi disponibile şi la casieria stadionului Steaua, conform următorului program:

Joi, 24 martie, între orele 11:00 – 19:00

Vineri, 25 martie, între 12:30 şi până la startul meciului

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Întrucât din această lună au fost ridicate restricţiile de acces la evenimente sportive, nu mai este necesară prezentarea certificatului digital COVID. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat şi a actului de identitate.

Meciul amical România – Grecia este programat vineri, 25 martie, de la ora 20:15, pe stadionul Steaua.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.