Jucătorul Eric Bicfalvi a declarat, miercuri seară, că se bucură pentru că a reuşit să marcheze pentru România în meciul cu Irlanda de Nord, scor 1-1, subliniind că important este că echipa naţională a ajuns în urna a doua pentru tragerea la sorţi la CM-2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur pentru gol, era însă şi mai frumos dacă am fi câştigat. Dar important este că am ajuns în urna a doua. De când am plecat de la Steaua în Ucraina, mi-am schimbat postul şi am început să joc mai ofensiv şi normal că dau mai multe goluri. Ne dorim cu toţii o calificare la un turneu final, văd că vin generaţii bune de la tineret. Cred că generaţia următoare o să aducă multe calificări. Am jucat cu Mister, dar pentru mine este plăcut să vin la naţională. Ca antrenor, Mirel Rădoi este pe drumul cel bun. Nu mă aşteptam la eşecul Rusiei cu Serbia, probabil s-a întâmplat ceva acolo, accidentări sau suspendaţi", a declarat Bicfalvi la Pro TV.

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, liderul Austria a remizat acasă cu Norvegia, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+4. Nord-irlandezii au retrogradat în Divizia C, ocupanta primului loc promovează în Divizia A. România a terminat pe locul trei.

În Irlanda de Nord, au marcat Boyce ’56 pentru gazde şi Bicfalvi ’81 pentru tricolori.

Ca urmare a rezultatelor de miercuri, România se va afla în urna a doua la tragerea la sorţi a preliminariilor Cupei Mondiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.