Tehnicianul Universităţii Craiova, Cristiano Bergodi, a declarat, luni seară, că s-a speriat la accidentarea lui Alexandru Cicâldău, care a avut nevoie de intervenţia medicilor după un fault al lui Adrian Artean, la meciul cu FC Viitorul, scor 4-1, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am avut un moment când m-am speriat, sincer. Nu era nervos, dar ştiţi când ai o lovitură aici, s-a umflat imediat şi credea că putea sta pe teren, dar nu era aşa. A zis şi doctorul să îl scot", a declarat Bergodi, după meci.

În minutul 4 al meciului de la Ovidiu, mijlocaşul Alex Cicâldău s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în cap de Andrei Artean. Cicâldău a suferit o comoţie în urma impactului, iar medicii au intervenit pentru a acorda primele îngrijiri.

El a fost transportat de urgenţă la spital pentru a fi supus unor investigaţii amănunţite. În locul lui, Bergodi l-a trimis pe Mateiu pe teren.

Tehnicianul italian nu a fost mulţumit de jocul echipei în prima repriză: "În acest moment suntem mulţumiţi de ceea ce am făcut, în trei meciuri am luat nouă puncte şi suntem acolo. Dar campionatul e lung, obositor şi atunci nu e problemă că avem maximum de puncte. O parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, după ce am dat gol ne-am relaxat şi ne-au taxat imediat. În a doua repriză am jucat cu mai multă determinare şi am dat goluri, am avut ocazii şi mă bucur", a mai spus Bergodi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.