FC Barcelona va putea din nou să folosească întreaga capacitate a Stadionul Camp Nou, în urma relaxării de către autorităţile catalane a restricţiilor sanitare, aflate în aplicare din cauza pandemiei Covid-19, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arena Camp Nou are acum capacitatea limitată la 60 a sută. "De vineri, marea majoritate a cotelor de prezenţă vor dispărea", a declarat, marţi, preşedintele regiunii Pere Aragones, într-o conferinţă de presă.

Site-ul oficial al clubul a dat vestea bună suporterilor: "După un an şi jumătate fără meciuri, apoi meciuri pe un stadion gol, apoi meciuri cu restricţii, a venit în sfârşit momentul să umplem din nou stadionul!"

Anunţul vine într-un moment crucial pentru club, cu trei meciuri programate în opt zile pe arena sa de 99.000 de locuri. După ce o va primi, duminică, pe Valencia, FC Barcelona, ultima clasată în grupa din Liga Campionilor, cu două înfrângeri în tot atâtea jocuri, o va găzdui pe Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, la 20 octombrie. Apoi, duminică, 24 octombrie (de la ora locală 16.15), este programat El Clasico, împotriva rivalei Real Madrid.

Preşedintele clubului, Joan Laporta, şi-a exprimat dezamăgirea, la sfârşitul lunii septembrie, după ridicarea restricţiilor de prezenţă pe stadioane de către guvernul central spaniol, decizie pe care doar Catalonia şi Ţara Bascilor au ales să nu o respecte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.