FC Barcelona a anunţat, vineri, transferul mijlocaşul brazilian Matheus Fernandes, în vârstă de 21 de ani, de la Palmeiras, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barcelona a plătit suma de şapte milioane grupării braziliene, la care se mai pot adăuga trei milioane de euro, bonusuri.

Însă catalnii nu îl vor păstra în lot pe jucătorul care va avea contract până în vara anului 2025, el fiind imprumutat până în vară la Real Valladolid.

Clauza de reziliere a contractului jucătorului cu Barca este de 300 de milioane de euro.

Format la Botafogo, jucătorul era la Palmeiras din ianuarie 2019.

Fernandes este al doilea jucător transferat în ultima zi de "mercato" de Barcelona, după Francisco Trincao de la echipa Sporting Braga. Însă nici acest fotbalist, în vârstă de 20 de ani, nu se alătură imediat lotului antrenat de Quique Setien, atacantul fiind lăsat în Portugalia până la vară.

Echipa catalană s-a despărţit în perioada de transfeuri încheiată vineri de Carles Alena (împrumutat la Betis Sevilla), Todibo (împrumutat la Schalke), Carles Perez (transferat la AS Roma) şi Moussa Wague (transferat Nice).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.