Fostul lider WTA Ashleigh Barty, în vârstă de 27 de ani, care s-a retras din activitatea sportivă în 2022, a devenit mamă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Băiatul nostru frumos. Bun venit pe lume, Hayden!”, a anunţat soţul fostei sportive, Garry Kissick.

“Viitor campion la Wimbledon? Felicitări!”, a reacţionat contul oficial al turneului de grand slam de la Wimbledon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Garry Kissick (@gazlfc90)

Ashleigh Barty s-a căsătorit în iulie 2022 cu jucătorul de golf Garry Kissick.

Barty s-a retras din activitatea sportivă în martie 2022.

În luna mai, Ashleigh Barty îşi afirma susţinerea pentru Simona Halep, care este suspendată provizoriu de mai multe luni pentru dopaj. “O iubesc pe Simo şi o respect pe Simo. Am vorbit cu ea un pic în ultimele 12 luni, doar ca să văd cum este. Este o persoană excepţională. Sper sincer că va avea oportunitatea de a spune ce are de spus şi de a explica varianta ei, pentru că mereu există două laturi ale fiecărei poveşti. Cred că v-ar fi greu să găsiţi pe cineva care să nu o vrea înapoi pe teren, făcând ceea ce iubeşte, şi anume să concureze pe o scenă mare împotriva celor mai bune jucătoare din lume”, spunea atunci Barty.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.