Antrenorul Eduard Augustin (FC Argeş) a fost suspendat pentru două jocuri, după ce a fost eliminat la meciul cu Dinamo, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit deciziei Comisiei de Discplină a FRF, el a primit o penalitate sportivă de 360 lei.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

FC Academica Clinceni vs. FC Viitorul – Incidente – 1. Alexandru Stan – maseur – În baza art. 65.1.a din RD, se sancţionează dl. Alexandru Stan cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei; 2. Dinu Costel – brancardier – În baza art. 65.1.a din RD, se sancţionează dl. Dinu Costel cu suspendare pentru trei jocuri şi o penalitate sportivă de 4.500 lei; 3. În baza art. 52.1, cu aplicare art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează dl. Paraschiv Sorin, vicepreşedinte, cu “Avertisment” şi o penalitate sportivă de 5.000 lei.

FCSB vs. FC UTA Arad – Eliminare – În baza art. 63.1.g + 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Roşu Neluţ (FC UTA) cu suspendare pentru un joc şi o penalitate sportivă de 740 lei.ei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.