Antrenorul Anton Petrea a declarat, luni seară, că FCSB ar fi obţinut mai uşor victoria dacă ar fi fost mai atentă cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Poate trebuia să fim mai atenţi în prima repriză, am fi obţinut mai uşor victoria. Darius Olaru s-a simţit rău din prima repriză, dar nu am vrut să risc ceva mai grav. Dennis Man şi Florin Tănase au simţit probleme musculare, sper să nu fie grav.  Victoria  noastră este pe deplin meritată. Campionatul este lung, noi o luăm pas cu pas şi vrem maxim de la fiecare meci", a declarat Petrea la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90.

Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.