Perioada în care Hannah Dingley, antrenoarea formaţiei Forest Green Rovers, a fost prima femeie care a condus o echipă profesionistă de fotbal masculin din Anglia, se va încheia în această săptămână, clubul din liga a patra numindu-l pe David Horseman în funcţia de antrenor principal, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dingley, care are o licenţă UEFA pro, a fost numită antrenor principal interimar la începutul acestei luni, după plecarea lui Duncan Ferguson.

De asemenea, a fost singura femeie care a condus o academie de club în liga masculină engleză.

Horseman soseşte de la Southampton, unde a antrenat echipa B a clubului, dar Dingley va rămâne la conducerea tehnică atunci când echipa va înfrunta în această săptămână echipele Coventry City şi Everton Under-21 în meciuri amicale.

"Îi sunt recunoscător lui Hannah pentru că a asigurat conducerea echipei în timp ce noi am trecut prin întregul proces de recrutare", a declarat Dale Vince, proprietarul Forest Green.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.