Antrenorul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, s-a bucurat de calificarea în sferturile de finală ale Cupei României, în dauna FC Dinamo, dar gândurile lui au mers la meciul viitor, cel din campionat, cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"E plăcut să câştigi în ultimul minut, dar eu cred că am făcut un meci bun. A fost o primă repriză pe care am controlat-o, am avut câteva oportunităţi de a marca, dar nu am făcut-o. Apoi au marcat ei la o fază care nu spunea nimic, după o minge în spatele fundaşilor. După care am început să presăm. Avem jucători tehnici, de viteză, le cer să joace tot timpul în spaţiu, să nu joace omul, câteodată înţeleg, câteodată nu înţeleg, vor să primească mingea numai la picior, dar astăzi şi pasa şi demarcarea lui Işfan au fost corecte şi l-au lăsat unul la unu cu portarul. (n.r. - depsre meciul cu FCSB) Ne aşteaptă un meci greu, au fost aceste probleme, dar eu cred că ei sunt bine fizic. Am mai avut o dată un meci de genul ăsta, acum un an jumătate sau doi ani, când ei au venit cu o echipă, tot aşa, după Covid şi ne-au bătut cu 3-0. Deci suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci greu, îl pregătim şi-l tratăm foarte serios şi sperăm să obţinem ceva", a spus Prepeliţă, la microfonul televiziunilor care transmit Cupa României.

FC Argeş a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei României.

Au marcat: Ţîră '49 / Işfan '78, Cr. Dumitru '90+3.

Meciul FCSB - FC Argeş va avea loc, duminică, în etapa a XIV-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.