Clubul CFR Cluj a anunţat, luni, că fundaşul Andrei Burcă a fost transferat în Arabia Saudită, la Al-Akhdoud.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cluburile CFR 1907 Cluj şi Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundaşului Andrei Burcă la formaţia din primul eşalon al Arabiei Saudite”, a notat CFR Cluj pe site-ul oficial.

Venit la gruparea clujeană în vara anului 2019, Burcă a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistenţă din apărarea echipei. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vişiniu, fundaşul central a bifat 163 de meciuri şi a câştigat, alături de CFR, 3 titluri de campion şi o Supercupă a Românie.! În competiţiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru CFR Cluj, fiind marcator în meciul câştigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020.

Evoluţiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa naţională a României şi i-au făcut pe specialiştii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaş central din campionatul intern, menţionează cfr1907.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.