Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seară, că este bucuros pentru că naţionala României a reuşit accederea în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi la CM-2022, chiar dacă regretă că nu s-a obţinut victoria în meciul cu Irlanda de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Chiar dacă nu am reuşit să câştigăm, este un punct important pentru noi şi nebucurăm că am reuşit să ajungem în urna a doua. Trebuie să avem încredere în noi, am făcut un meci bun şi nu trebuie să renunţăm niciodată. Acum nord-irlandezii au fost mult mai puternici  faţă de tur, dar suntem mulţumiţi de meci şi rezultat. Ştiam că vor veni cu mingi lungi, a fost greu pentru noi să ne luptăm cu ei. Din ce vâd, cred că Mirel Rădoi va rămâne pe banca României. Cred că avem un plus şi cu timpul se va vedea", a declarat Alibec la Pro TV.

Reprezentativa României a remizat, miercuri seară, la Belfast, scor 1-1 (0-0), cu selecţionata Irlandei de Nord, în ultima etapă a Grupei 1 a Diviziei B din cadrul Ligii Naţiunilor. În celălalt meci din grupă, liderul Austria a remizat acasă cu Norvegia, scor 1-1, datorită unui gol marcat în minutul 90+4. Nord-irlandezii au retrogradat în Divizia C, ocupanta primului loc promovează în Divizia A.

În Irlanda de Nord, au marcat Boyce ’56 pentru gazde şi Bicfalvi ’81 pentru tricolori.

Tricolorii au purtat banderole negre în memoria victimelor tragediei de la Piatra Neamţ. Înainte de startul partidei s-a ţinut un moment de reculegere.

În urma acestui rezultat, şi după victoria Serbiei din meciul cu Rusia, scor 5-0, naţionala României va fi în urna a doua la tragerea la sorţi pentru Cupa Mondială din 2022.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.