Atacantul Denis Alibec a declarat, miercuri seară, că naţionala României a arătat o altă atitudine la meciul cu Austria, însă crede că este nevoie de mai multă atenţie în atac. El a subliniat că cele trei înfrângeri suferite de "tricolori" i-au afectat pe aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am avut atitudinea mai bună faţă de ultimele două meciuri, dar nu am reuşit să marcăm. Nu am fost foarte inspiraţi, am avut multe şanse de a marca, dar nu am fost în stare. Cred că am controlat mai mult jocul, trebuia să fim mai atenţi în atac şi să marcăm. Cred că putem câştiga următoarele două partide, dar trebuie să mai lucrăm puţin în faţă. Aceste trei înfrângeri ne-au dat puţin înapoi, dar mergem înainte, am luptat, am încercat, dar atât s-a putut. Este un grup bun la naţională, suntem ca o familie, dar ne lipseşte victoria", a declarat Alibec la Pro TV.

Reprezentativa României a fost învinsă, miercuri seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), de selecţionata Austriei, într-un meci din etapa a IV-a a Grupei I din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Golul a fost marcat de Schopf, în minutul 76.

Pentru România urmează, la 15 noiembrie, meciul de pe teren propriu cu Norvegia.

În primele trei etape, tricolorii au remizat acasă cu Irlanda de Nord, scor 1-1, au învins în deplasare Austria, scor 3-2, şi au pierdut la Oslo în faţa Norvegiei, scor 0-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.