Jucătorul Alexandru Albu, convocat în premieră la echipa naţională, a declarat pentru FRF, că s-a apucat de fotbal pentru a juca la echipa naţională. El crede că România va învinge Irlanda de Nord cu 1-0 sau 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am întâlnit colegi minunaţi, am muncit din prima zi, ştim că ne aşteaptă o luptă grea. Am fost primit bine şi chiar m-a surprins pentru că sunt jucători de mare valoare. Mă înţeleg bine cu Camora, Bălgrădean, Manea. Eu am început fotbalul pentru a putea juca la echipa naţională, mă bucur că am reuşit să ajung aici, sper să mai fiu convocat. Vreau să ajung într-un campionat puternic, poate Spania, Italia, şi vreau cât mai multe meciuri la echipa naţională. Va fi foarte greu cu Irlanda de Nord, sunt sigur că vom câştiga această bătălie, 1-0, 2-0 pentru noi ar fi suficient", a declarat Albu.

Miercuri, de la ora 21.45, România va juca împotriva Irlandei de Nord, la Belfast, ultima partidă din Grupa 1 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.