Adrian Falub şi-a înaintat luni demisia din funcţia de antrenor principal al echipei Universitatea Cluj, a anunţat clubul clujean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Falub, în vârstă de 48 de ani, revenise la conducerea echipei, în 4 septembrie 2019.

Adrian Falub a îmbrăcat tricoul Universităţii Cluj în perioada 1989-1996 şi 1997-1998. A debutat ca antrenor la Universitatea Cluj, în sezonul 2006-2007, când a reuşit promovarea în Liga I, dar a condus echipa şi în 2015, an care a marcat participarea “Şepcilor roşii” în finala Cupei României după o pauză de cinci decenii. S-a întors pe banca tehnică a echipei în septembrie 2017, reuşind o nouă promovare, de această dată în eşalonul secund.

De-a lungul carierei a mai pregătit formaţiile Sportul Studenţesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSM Politehnica Iaşi, UTA Arad (două mandate), Al Urooba (Emiratele Arabe Unite) şi Concordia Chiajna (două mandate).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.