ACSO Filiaşi din Liga a III-a s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, după exceutarea loviturilor de departajare, echipa din Liga a II-a FC Hermannstadt. După 90 de minute de joc, scorul a fost 1-1 (1-1). După 120 de minute, scorul a fost 2-2. La penaltiuri, echipa din Filiaşi s-a impus cu 4-3.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Rocoveanu '44, Ion Creţu '118 / Sîntean '3, Călin Popescu '107.

La loviturile de departajare, au ratat Vâlcică, Armăşelu / Sîntean, Antoche, Mino Sota.

Au înscris: Fotescu, Calu, Ionuţ Zamfir, Alin Şerban / Bucuroiu, Pantea, Petrişor Petrescu.

Marţi, se mai joacă meciurile Gaz Metan Mediaş – Chindia Târgovişte, ora 18.00, şi Dinamo – FC Argeş, ora 21.00.

Miercuri, este programată întâlnirea Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova, ora 18.00

Ultimele trei partide vor avea loc joi: FC Buzău – Dunărea Călăraşi, ora 15.00, U Craiova 1948 – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ora 18.00, Politehnica Timişoara – FC Rapid 1923, ora 21.00.

În ceea ce priveşte meciul FC Voluntari – FCSB, clubul oaspete a informat Departamentul Competiţii al Federaţiei Române de Fotbal că se află în imposibilitatea de a se prezenta la joc, motiv pentru care partida nu se va disputa. Cazul va fi judecat la Comisia de Disciplină a FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.