Academica Clinceni a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 2-2 (1-1) meciul disputat, în deplasare, cu ASU Politehnica Timişoara, în etapa a XXXIV-a a campionatului naţional de fotbal Liga a II-a. Vlad Mihalcea a egalat pentru liderul clasamentului în minutele de prelungiri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Ursu '45+1, '53 / Adrian Şut '15, Mihalcea '90+3

Într-un alt meci, Chindia Târgovişte a învins, tot sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 6-0 (4-0), formaţia CS Baloteşti. Golurile au fost marcate de Valentin Alexandru '13, Liviu Mihai '25 şi '37, Vadim Raţă '41, Cherchez '65 şi Neicuţescu '90.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Partida Universitatea Cluj - UTA Arad este programată duminică, de la ora 14.00.

În urma acestor rezultate, Academica Clinceni conduce în clasament cu 77 de puncte, urmată de Chindia, cu 76 de puncte.

Universitatea Cluj este pe locul 3, de baraj, cu 69 de puncte, urmată de Petrolul, cu 68 de puncte, şi Sportul Snagov, cu 64 de puncte. 

Au retrogradat deja Dacia Unirea Brăila, locul 20, cu 19 puncte, şi CS Baloteşti, locul 19, cu 24 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.