Zece autoturisme au rămas înzăpezite pe drumuri din judeţul Tulcea, reprezentanţii a două primării şi cei de la Drumuri Judeţene intervenind pentru deblocarea acestora. De asemenea, trei persoane au fost transportate la spital cu şenilate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, şase autoturisme au rămas înzăpezite între localităţile Iazurile şi Colina, în aceste zone intervenind utilajele de la Drumuri Judeţene.

Alte trei autovehicule au rămas blocate în zăpadă între localităţile Bestepe şi Mahmudia. Aici intervine Primăria Bestepe cu un utilaj.

Totodată, un alt autoturism este blocat între Sâmbăta Nouă şi Topolog, intervenind autorităţile locale cu un buldoexcavator.

De asemenea, la trei persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale s-au deplasat două şenilate.

Astfel, o şenilată de la Drumuri Judeţene cu un paramedic SMURD a mers la Centrul de Permanenţă Babadag pentru a prelua un bărbat de 56 de ani şi o femeie de 59 de ani, care au suferit fracturi. În timp ce o şenilata venită de la ISU Botoşani a preluat o adolescentă de 15 ani din Ceamurlia de Jos, care prezenta dureri abdominale, ea fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.