Reprezentanţii USR Sector 4 anunţă că au primit confirmarea din partea Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) că lucrările desfăşurate în Parcul Tineretului de către Primăria Sectorului 4, în apropierea amfiteatrului UMF, au fost realizate fără aviz. Astfel, O=o suprafaţă de 156 de metri pătraţi de spaţiu verde a fost betonată de către primarul Daniel Băluţă, într-o singură acţiune. De asemenea, ALPAB a depus o plângere penală împotriva Primăriei Sectorului 4, mai arată comunicatul de presă al USR Sector 4.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primarul Daniel Băluţă a acţionat ilegal şi inacceptabil, ignorând complet orice aviz în ceea ce priveşte porţiunea din Parcul Tineretului care a fost betonată, după ce anterior a umplut sectorul cu stâlpişori şi a primit avertismente din partea Poliţiei Capitalei. Este esenţial să gestionăm cu responsabilitate şi transparenţă spaţiile verzi, pentru a servi interesul comunităţii", a subliniat Paul Ene, candidat USR la Primăria Sectorului 4, potrivit sursei citate.

USR Sector 4 condamnă ferm acţiunile ilegale ale primarului Daniel Băluţă în betonarea neautorizată a unei porţiuni din Parcul Tineretului.

„Totodată, ne angajăm să luptam pentru protejarea şi extinderea spaţiilor verzi pentru a asigura un mediu sănătos pentru toţi locuitorii Sectorului 4”, mai precizează comunicatul de presă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.