Un tânăr de 17 de ani a murit, sâmbătă seară, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava., după ce o maşină şi un tractor s-au ciocnit. Un alt tânăr, de 21 de ani, a fost grav rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Autorităţile din Suceava au rectificat, sâmbătă seară, vârsta persoanei decedate. 

”Are 17 ani victima decedată. Au fost mai multe declaraţii confuze ale martorilor, pentru că sunt mai multi fraţi în familie, iar leziunile de la nivelul feţei au îngreunat recunoaşterea acestuia”, au transmis autorităţile. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier grav, pe raza localităţii Clit, în comuna Arbore. În urma coliziunii dintre un autoturism şi un tractor agricol, a rezultat, din nefericire, decesul unui tânăr de 25 de ani şi rănirea altuia, în vârsta de 21 de ani”, a transmis, sâmbătă seară, ISU Suceava.

Tânărul de 25 de ani a fost făsit incnştient la faţa locului, fiind resuscitat zeci de minute, însă fără success.

Au intervenit pompierii militari de la subunităţile din Rădăuţi şi Solca, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.