Aproximativ 20 de copii care se aflau în tabără la o pensiune din Lacu Roşu, judeţul Harghita, au simptome de toxiinfecţie alimentară, acolo fiind trimise mai multe ambulanţe. Copiii au între 11 şi 13 ani şi sunt evaluaţi medical, refuzând deocamdată transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Copiii, cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, sunt evaluaţi medical de echipajele SAJ şi SMURD, dar toţi refuză deocamdată transportul la spital.

"Urmează să se stabilească cu supraveghetorii responsabilitatea acestora faţă de copii, astfel încât să-şi asume decizia cu privire la transportul acestora la spital", a transmis ISU Harghita.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Harghita, la o pensiune din Lacu Roşu sunt circa 20 de copii cu simptome de toxiinfecţie alimentară.

Ca urmare, acolo s-au deplasat 3 echipaje, cu ATPVM (autospeciala pentru transport personal şi victime multiple) din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ Gheorgheni.

Copiii se aflau în tabără la Lacu Roşu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.