Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, luni seară, pe autostrada A1 şi pe drumurile naţionale DN2 şi DN22 din cauza ploilor torenţiale, furtunii şi grindinei, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, traficul este îngreunat pe autostrada A1 Piteşti - Bucureşti, încă de la ora 17.00, din cauza ploilor abundente.

Tot din cauza ploii torenţiale care a dus la inundarea şoselei, circulaţia rutieră a fost blocată pe DN22 A, în zona localităţii Nalbant din judeţul Tulcea. În jurul orei 18.00, traficul a fost reluat pe un fir, alternativ.

De asemenea, în prezent, în judeţul Ialomiţa, circulaţia pe DN2 Bucureşti - Urziceni este îngreunată din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, produs între localităţile Moviliţa şi Sineşti.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să fie atenţi, să reducă viteza şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.