Tânărul înjunghiat, joi seară, în apropierea staţiei de metrou Politehnica din Capitală, dus de urgenţă la Spitalul Universitar, a fost operat, fiind ulterior internat în Secţia de Terapie Intensivă pentru a fi monitorizat. Potrivit reprezentanţilor unităţii medicale, operaţia a decurs fără probleme, iar starea tânărului este bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În cursul serii, pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale toracice pentru a se evacua hematomul toracic produs prin agresiune. Operaţia a decurs bine, pacientul s-a menţinut stabil hemodinamic, iar postoperator a fost internat in secţia de terapie intensivă pentru a fi monotorizat 24 de ore, aşa cum se procedează din punct de vedere medical pentru toţi pacienţii care suferă traumatisme de orice natură", spun reprezentanţii Spitalului Universitar.

Potrivit acestora, starea tânărului este stabilă, este conştient şi cooperant.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, anchetatorii nu au reuşit să identifice agresorul şi să-l prindă. 

Joi seară, în jurul orei 19.00,  prin apel 112, un tânăr a sesizat că a fost victima unei agresiuni, în timp ce se afla într-un părculeţ din apropierea staţiei de metrou Politehnica. El ar fi fost înjunghiat în spate de o persoană pe care acum poliţiştii încearcă să o găsească.

Cazul tânărului a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, iar procurorii fac cercetări pentru tentativă de omor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.