Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti au transmis că STB şi-a deschis porţile, miercuri la Depoul Dudeşti, celor interesaţi să vadă cele mai noi mijloace de transport în comun achiziţionate de către municipalitate şi anume troleibuzul Solaris, autobuzul electric BMC şi tramvaiul Astra. Astfel, la depoul Dudeşti au venit peste 3.000 de bucureşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

„Suntem onoraţi că am reuşit să adunăm aici, la Depoul Dudeşti, de Mica Unire, peste 3.000 de bucureşteni. Interesul oamenilor pentru transportul public, pentru istoria STB este îmbucurător. Îi asigur că vom continua să investim pentru modernizarea flotei şi a infrastructurii de transport pentru a le oferi călătorii confortabile şi în siguranţă. Vă mulţumim ca mergeţi cu STB”, a declarat directorul general al STB SA, Daniel Istrate, conform unei postări de miercuri, pe pagina de Facebook a STB.

Totodată, sute de copii, însoţiţi de părinţi şi bunici sau simpli pasionaţi de transportul public au venit, de Mica Unire, la depoul Dudeşti. 

„Cele mai vizitate exponate au fost tramvaiele care au circulat în Bucureştiul interbelic şi între anii ‘50 -‘80:

- modelul Siemmering (1911);

- Thomson (1927);

- V09 Thomson (1934);

- V56 - făcut la Atelierele Centrake ale ITB dula model Thomson;

- Ep/ v3a - (1956) - model optimizat în Atelierele centrale ale ITB, în colaborare cu Electroputere Craiova”, mai indică sursa citată.

De un interes deosebit s-a bucurat şi noua flotă a STB care constă în tramvaiul Imperio, troleibuzul Solaris şi autobuzul electric BMC GRANTON.

„Iar cei mai bucuroşi au fost copiii! Au urcat în cabina noilor modele de autobuz, troleibuz şi tramvai, au claxonat şi s-au fotografiat!”, mai precizează sursa menţionată.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
Foto: Societatea de Transport Bucureşti - STB SA
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.