Un număr de 118.010 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi în clasele a XII-a şi a XIII-a la începutul acestui an şcolar au fost prezenţi, marţi, la proba obligatorie a profilului, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat. Treisprezece dintre aceştia au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La simularea probei obligatorii a profilului din cadrul examenului naţional de bacalaureat 2023, desfăşurată astăzi, 28 martie, au fost prezenţi, conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene (ora de referinţă: 14:00), 118.010 elevi din totalul celor peste 147.000 de elevi înscrişi la începutul anului şcolar curent în clasele a XII-a/zi şi a XIII-a seral/frecvenţă redusă”, a informat Ministerul Educaţiei.
 
În urma unor tentative de fraudă, au fost eliminaţi 13 elevi.
 
Miercuri va avea loc proba E)d) - probă scrisă - proba la alegere a profilului şi specializării, iar joi este programată proba E) b) - probă scrisă - Limba şi literatura maternă.
 
Comunicarea rezultatelor se va face în 6 aprilie.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.