Peste şase sute de persoane protestează, duminică, la Sibiu faţă de modificarea legilor justiţiei, oamenii pornind în marş pe străzile oraşului. ”Cine nu sare, are dosare” este noua scandare a sibienilor, alături de lozinci antiguvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sibienii s-au strâns începând cu ora 19.00 în Piaţa Unirii, în apropierea zonei centrale.

Unul dintre manifestanţi a venit îmbrăcat în zeghe, având o căciulă de Moş Crăciun în cap şi cu o foaie A4 pe care a scris ”Ce v -aduce Moşul vouă?/ De sub ramuri, zeghe nouă”.

Manifestanţii sar în sus şi strigă: ”Cine nu sare, are dosare”, ”Hoţii”, ”PSD, ciuma roşie” şi ”Toţi pentru justiţie”. 

Numărul protestatarilor depăşeşte şase sute, iar la ora 19.30 au pornit în marş pe străzile oraşului către Cartierul Hipodrom, un traseu consacrat de la protestele din luna februarie.

La Cluj-Napoca, numărul protestatarilor a depăşit o mie, oamenii mărşăluind pe străzile oraşului scandând ”Justiţie, nu corupţiie” şi ”Uniţi, salvăm toată România”.

Proteste sunt în desfăşurare în mai multe oraşe din ţară. La Braşov, oamenii s-au strâns în faţa Prefecturii şi au pornit în marş către Piaţa Sfatului, fiind peste două sute de manifestanţi.

La Iaşi, numărul protestatarilor a depăşit trei sute. Continuă manifestaţiile şi la Craiova, Galaţi şi Bacău.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.