Zeci de proteste sunt anunţate pentru, sâmbătă, în Bucureşti şi în oraşe din ţară, sub mesajul ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi”. La Bucureşti, la ora 18.00, protestatarii vor forma cu tricolor uman, pregătindu-se în acest sens pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestele sunt anunţate pe reţelele de socializare, acolo unde se şi face mobilizarea, dar şi organizarea evenimentelor.

Sub mesajul ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!”, în zeci de oraşe din ţară sunt anunţate proteste în pieţele centrale, în faţa prefecturilor sau a altor instituţii reprezentative.

La Bucureşti, sunt anunţate chiar două evenimente. ”La mulţi ani în UE, România! E timpul să scapi de hoţi!” va începe la ora 16.00, în Piaţa Victoriei. De la ora 18.00, protestatarii vor face un tricolor uman, în cadrul evenimentului ”Operatiunea Tricolorul - 100 de ani - Centenarul Marii Uniri”. 

”Vom sărbători 100 de ani de la Marea Unire prin realizarea unui TRICOLOR UMAN! Apărându-ne drepturile, ne apărăm pe noi! România NU este divizată, ROMÂNIA ESTE UNITĂ!”, au transmis organizatorii.

Participanţii sunt sfătuiţi să aducă foi colorate sau orice alte obiecte în culorile tricolorului pentru a forma tricolorul uman.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.