Primarul Timişoarei Dominic Fritz anunţă, după incendiul de la spitalul din Piatra Neamţ, că a vorbit cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei şi le-a cerut să verifice funcţionarea instalaţiilor de oxigen şi electrice, dar şi a procedurilor în caz de incendiu. ”Nemţeni, timişorenii sunt cu voi”, transmite el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt şocat şi întristat de incendiul de la secţia ATI a Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ - cu atât mai mult în acest an pandemic ce nu ne-a scutit de suferinţe şi pierderi de vieţi omeneşti. Sunt cu toată inima alături de familiile celor ce şi-au pierdut viaţa şi a celor care acum se află în stare gravă. Am vorbit în seara asta cu directorii spitalelor din subordinea Primăriei şi le-am cerut să se verifice mâine şi poimâine, cu sprijinul ISU, buna funcţionare a instalaţiilor de oxigen şi a celor electrice, dar şi a procedurilor de intervenţie în caz de incendiu”, a scris Dominic Fritz pe Facebook, după icendiul din Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţea Piatra Neamţ, soldat cu decesul a zece pacienţi.

El afirmă că pacienţii şi cadrele medicale trebuie să fie în siguranţă, pentru ca toate puterile lor să se poată concentra pe lupta cu virusul care a produs deja prea multă durere.

”Nemţeni, timişorenii sunt cu voi”, îşi încheie el postarea.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.