Câteva sute de ieşeni au participat, marţi, la o serbare câmpenească de 1 Mai, organizată în zona Ciric, primăria oferind gratis celor prezenţi mici şi bere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Petrecerea a durat câteva ore şi a avut loc în zona de agrement Ciric de la marginea municipiului Iaşi. Primăria a oferit celor prezenţi 5.000 de mici, dar şi bere.

La eveniment au venit atât angajaţi ai companiilor din subordinea primăriei, dar şi locuitori ai Iaşiului, în principal pensionari.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Primarul Mihai Chirica a venit şi el la petrecere, discutând cu oamenii prezenţi la manifestarea organizată în aer liber.

“Este o sărbătoare tradiţională. Sunt aici oameni de la companiile din subordinea consiliului local, dar şi ieşeni. Am vorbit cu oamenii, unii vin să ne felicite, alţii ne spun că mai e nevoie de câteva ceva pe lângă bloc“, a spus primarul Mihai Chirica.

Pe o scenă amplasată în zonă au urcat mai multe ansambluri locale de muzică populară.

Şi în anii precedenţi, de 1 Mai, Primăria Iaşi a organizat serbări câmpeneşti în aer liber, numărul participanţilor fiind mai mare ca în acest an.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.