Klaus Iohannis a invitat pentru miercuri, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, 75 de copii, majoritatea lor sportivi Special Olympics cu dizabilităţi intelectuale sau hipoacuzie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Evenimentul, care va avea loc miercuri, 31 mai a.c., îşi propune să crească gradul de sensibilizare şi conştientizare faţă de numărul mare de copii cu nevoi speciale, ale căror talente şi abilităţi pot fi valorificate doar într-o societate incluzivă. În acest sens, preşedintele României doreşte să atragă atenţia asupra necesităţii schimbării atitudinilor existente faţă de persoanele cu dizabilităţi şi a politicilor din domeniu”, informează Administraţia Prezidenţială.

Evenimentul va include şi activităţi sportive, desfăşurate de către copii cu şi fără dizabilităţi.

”Sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului la Palatul Cotroceni are loc cu sprijinul Fundaţiei Special Olympics România şi Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România”, mai precizează sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.