Prefectul judeţului Buzău, Leonard Dimian, este infectat cu SARS-CoV-2. Anunţul a fost făcut chiar de către reprezentantul Guvernului în teritoriu care a explicat că a avut simptome uşoare în urmă cu o zi şi că deja se simte mai bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urmă cu câteva ore, am fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. În cursul zilei de ieri, am prezentat simptome uşoare specifice COVID-19 (febră 38º) şi am fost testat, iar rezultatul venit astăzi este pozitiv. Starea mea de sănătate este bună, acum mă simt mai bine decât m-am simţit ieri. Am încredere că mă voi vindeca rapid şi mă bazez pe profesionalismul cadrelor medicale buzoiene, care au fost ireproşabile pe întreaga perioadă în care au gestionat criza COVID-19. Mâine, voi fi supus unor investigaţii medicale extinse şi voi afla tratamentul care îmi va fi prescris”, a scris pe Facebook Leonard Dimian, prefeectul judeţului Buzău. 
Dimian a mai anunţat că pe perioada cât va lipsi de la conducerea Prefecturii atribuţiile sale vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.
„În perioada în care nu mă voi afla la Instituţia Prefectului, atribuţiile de conducere vor fi preluate de către subprefectul Vasile Alecu.
Fac încă un apel la responsabilitate pentru toţi cetăţenii din judeţul Buzau, de data aceasta folosindu-mă pe mine ca exemplu! Iată că, şi în situaţia în care am încercat să respect cu stricteţe toate regulile de prevenire a infectării cu noul coronavirus, acesta nu m-a ocolit! Virusul nu iartă pe nimeni!
Vă transmit tuturor gândurile mele bune. Multă sănătate!”, a mai scris Dimian pe reţeaua de socializare.
În judeţul Buzău au fost confirmate în ultimele 24 de ore 47 de cazuri noi de COVID-19 şi două decese.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.