PNL Sector 1 transmite marţi că ”adevărul iese la iveală: Clotilde Armand, urmărită penal şi audiată în cazul incompatibilităţii constatate de ANI”, şi arată că ”după aproape 3 ani de incompetenţă pe linie în administraţia Armand, această acţiune confirmă întrebările serioase cu privire la etica şi integritatea sa în calitate de Primar al Sectorului 1”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fără Armand în funcţii publice! Adevărul iese la iveală: Clotilde Armand, urmărită penal şi audiată în cazul incompatibilităţii constatate de ANI. Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1, a fost convocată astăzi pentru audieri la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti. Motivul acestei convocări este legat de gestionarea nelegală a unui proiect finanţat din fonduri europene, ce viza, culmea, implementarea şi promovarea măsurilor anticorupţie”, transmite PNL Sector 1.

Liberalii afirmă că “luptătoarea anticorupţie” Clotilde Armand a semnat o dispoziţie prin care s-a numit manager al proiectului sus menţionat”.

”Acest proiect, cu scopul său nobil de a combate corupţia, a fost însă umbrit de faptele care acum sunt supuse analizei judiciare. S-a constatat că în urma deciziei de autonumire, Primarul Sectorului 1 a realizat foloase materiale necuvenite, constând în venituri provenite din activităţile desfăşurate în cadrul acestui proiect. De asemenea, procurorii investighează şi o serie de dispoziţii semnate de Clotilde Armand, care au dus la majorarea propriei indemnizaţii în cadrul aceluiaşi proiect. După aproape 3 ani de incompetenţă pe linie în administraţia Armand, această acţiune confirmă întrebările serioase cu privire la etica şi integritatea sa în calitate de Primar al Sectorului 1”, spune PNL Sector 1.

”Salutăm eforturile autorităţilor judiciare de a investiga în profunzime aceste aspecte şi de a aduce la lumină adevărul în acest caz şi susţinem cu fermitate procesul de clarificare a situaţiei. Ne exprimăm încrederea în independenţa sistemului judiciar şi în faptul că această investigaţie va fi desfăşurată într-o manieră obiectivă şi imparţială. Şi, nu în ultimul rând, suntem curioşi ce le spune Clotilde Armand locuitorilor din Sectorul 1, în faţa acestor acuzaţii grave. Curaj, doamna primar!”, mai spune PNL Sector 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.