Ministerul Educaţiei a centralizat 141.035 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare, în perioada 29 februarie -14 martie, dintre care 117.032 (83%) pentru copii care vor avea 6 ani la 1 septembrie, iar 24.003 cereri (17%) pentru copii care vor împlini 6 ani după această dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 Termenul-limită pentru prima etapă rezervată înscrierilor este vineri, 18 martie, ora 18:00. Cererile-tip, semnate de părinţii sau tutorii legali, pot fi completate la şcoala unde se doreşte înscrierea sau online. În intervalul 25 - 26 martie, vor fi afişate, atât în şcoli, cât şi pe site-urile acestora şi ale inspectoratelor şcolare, informaţii privind candidaţii înmatriculaţi, numărul locurilor rămase libere şi lista copiilor neînscrişi după prima etapă. A doua etapă de înscriere se va derula în perioada 30 martie - 8 aprilie, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 15 aprilie. Între 19 şi 22 aprilie, inspectoratele şcolare vor soluţiona cazurile copiilor neînscrişi în învăţământul primar după încheierea etapei a doua de înscriere. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.