Fostul şef al Gărzii de Mediu Octavian Berceanu afirmă că o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi în apropierea Bucureştiului este acoperită de piei de animale şi de intestine, care stau în soare şi că "miroase ca pe front, poate şi mai rău". De asemenea, Berceanu afirmă că deşi a sesizat Poliţia, "nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Mii de metri pătraţi acoperiţi cu organe de animale, in soare! Domnule prim ministru Nicolae Ionel Ciucă , statul nu funcţionează deloc! Ce guvern conduceţi? Autorităţile române tocmai au fost acuzate de ecocid de specialiştii Comisiei Europene!", a scris Berceanu pe Facebook.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
El semnalează că în judeţul Ialomiţa, "sute de animale moarte sau piei de ovine sunt aruncate pe câmp alaturi de deşeuri".
 
 
"Am chemat Poliţia Română! Nu a fost reţinut niciun autovehicul care descarcă deşeuri, chiar în faţa organelor de control. Faptele sunt infracţiuni, coordonate chiar de conducerea comunei. Dubele stau la rand sa descarce organele animalelor. Peste 5000 mp acoperiţi cu organe de animale, in plin soare. Miroase ca pe front, poate şi mai rău. Suntem în Europa?", afirmă fostul şef al Gărzii de Mediu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.