O cursă de pe Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" din judeţul Constanţa către Londra, care trebuia să decoleze miercuri seara, a fost amânată pentru joi dimineaţa şi apoi pentru joi după-amiază, după ce aeronava, care abia sosise din Marea Britanie, a lovit o pasăre la aterizare şi au fost necesare verificări suplimentare. Cei 228 de pasageri care urmau să se îmbarce au primit băuturi răcoritoare şi hrană, fiind cazaţi la hotel în cursul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Mihail Kogălniceanu", Elena Vîţă, a declarat, pentru News.ro, că o aeronavă a companiei Wizz Air, care venea de la Londra, a aterizat pe aeroportul din judeţul Constanţa, iar la aterizare a lovit o pasăre. Aceeaşi aeronavă urma să decoleze o jumătate de oră mai târziu către Londra cu alţi pasageri, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

"După parcarea aeronavei, comandantul a efectuat verificările de rutină, considerând că sunt necesare verificări suplimentare. El a solicitat o echipă tehnică de la Bucureşti. După efectuarea verificărilor la aeronavă s-a decis reprogramarea zborului pentru joi, la ora 11.10. Ulterior, această cursă a fost amânată pentru ora 14.30 datorită faptului că comandantul a considerat că mai sunt necesare şi alte verificări", a afirmat Elena Vîţă.

Cei 228 de pasageri care urmau să plece la Londra au primit băuturi răcoritoare şi hrană, iar în cursul nopţii au fost cazaţi la hoteluri în Constanţa.

"În cursul serii pasagerilor li s-au oferit băuturi răcoritoare şi croissante şi li s-au rezolvat solicitările legate de cazarea în Constanţa, la hotel, solicitări legate de transport sau reprogramarea zborurilor", a mai afirmat purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Mihail Kogălniceanu".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.