Numărul persoanelor care protestează la Alba Iulia faţă de adoptarea de către Guvernul condus de Sorin Grindeanu a Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea codurilor penale a ajuns la aproape 4.000, oamenii mărşăluind pe străzi şi scandând: "Bucureşti nu uita/ Alba e de partea ta!” sau "Ultima soluţie, înc-o Revoluţie!”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul persoanelor care protestează, miercuri seară, la Alba Iulia, a crescut în timp ce coloana de protestatari a străbătut străzile oraşului, adăugându-se oameni de pe stradă sau care au coborât din blocuri la îndemnul protestatarilor.

Oamenii au oprit în faţa monumentului Revoluţiei, locul unde a început Revoluţia din 1989, şi au cântat împreună "Deşteaptă-te române!”, iar apoi au pornit din nou într-un marş pe străzile oraşului scandând lozinci precum "Bucureşti nu uita/ Alba e de partea ta!” sau "Ultima soluţie, înc-o Revoluţie!”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Protestatarii se manifestă zgomotos fluierând sau suflând în vuvuzele şi scandând "Hoţii”, "PSD- ciuma roşie”, "Dragnea nu uita/ Va veni şi ziua ta!”, "Hoţii fură noaptea!”, "Dragnea nu uita, aşteptăm şi cartea ta!”, "Jos Guvernul!” sau "Până dimineaţă, radem o mustaţă!”.

La ora transmiterii acestei ştiri, coloana de protestatari se îndreaptă spre sediul Prefecturii Alba, din centrul municipiului Alba Iulia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.