Un nou protest a avut loc în Bucureşti, participând persoane care cer dovezi că virusul COVID-19 există şi reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Apelul pentru participare la protest s-a făcut pe reţelele de socializare şi s-au strâns peste o sută de persoane în Piaţa Victoriei. Ca şi cu o seară înainte, manifestanţii nu au păstrat distanţa socială şi nu au avut măşti de protecţie.

Oamenii au avut steaguri, mesaje inscripţionate pe tricouri şi bannere cu mesaje împotriva autorităţilor. De asemenea, protestatarii au scandat împotriva Guvernului.

În piaţă s-a aflat şi fostul prezidenţiabil Viorel Cataramă.

Organizatorii vorbesc despre un ”Manifest” în 11 puncte prin care cer, printre altele, dovezi ştiinţifice că virusul COVID există, dovezi cu rivire la testele utilizate şi cu privire la decesele raportate de coronavirus.

Între altele, protestatarii cer demisia preşedintelui Klaus Iohannis, a Guvernului şi Parlamentului pentru modul în care au gestionat situaţia în ultimele luni, reclamând încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii.

Jandarmeria Bucureşti a făcut apel la responsabilitate. 

”Pe timpul stării de alertă, organizarea şi desfăşurarea de mitinguri, demonstraţii sau orice alte întruniri sunt interzise. Pentru sănătatea dumneavoastră şi protecţia celorlalţi cetăţeni, vă recomandăm să nu participaţi la astfel de evenimente. Sănătatea şi siguranţa dumneavoastră sunt prioritatea noastră! Jandarmeria Română, cu siguranţă, pentru fiecare”, a transmis Jandarmeria. 

Un protest silimar a avut loc şi vineri seară în PIaţa Victoriei. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.