Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că lucrările la reabilitatea Podului Grant sunt în grafic, acestea sunt afectate în mică măsură de condiţiile meteo şi se estimează că podul va fi redat circulaţiei în luna martie a anului viitor, rămânând ca, ulterior acestui termen, să se realizeze lucrări de consolidare la pilonii podului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Pe lucrările la Podul Grant suntem în graficul pe care ni l-am asumat, am spus în martie o să dăm drumul la circulaţia pe pod şi o să rămână lucrări de consolidare la picioarele podului care nu afectează circulaţia”, a explicat, joi seară, la TVR Info, primarul general al Capitalei. 
 
El a arătat că la Podul Grant s-a decopertat, a fost adus la nivel betonul care trebuie să fie sub hidroizolaţie, s-a montat hidroizolaţia, iar în prezent, se lucrează la cuva liniei de tramvai.
 
Edilul a spus că lucrările ”sunt într-o mică măsură afectate” de condiţiile meteo, iar ”termenul de martie” la care lucrările la pod ar trebui finalizate ”nu este pus în discuţie”.
 
Conform lui Nicuşor Dan, începând de vineri, va circula tramvaiul 25 pe Bulevardul Timişoara, iar acesta va reduce din ”presiunea” în trafic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.