Primarul Capitalei Nicuşor Dan a precizat că lucrările pentru reabilitarea liniei 5 de tramvai progresează, fiind începute concomitent dinspre Şoseaua Ştefan cel Mare spre strada Barbu Văcărescu şi dinspre Podul Băneasa spre strada Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu. „Lucrarea reprezintă primul lot din cele 11 atribuite pe care le vom moderniza. Pentru celelalte 10 loturi suntem pe final cu proiectarea, urmând ca în lunile aprilie-mai să începem execuţia”, a mai explicat edilul general.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Lucrările de reabilitare a liniei 5 de tramvai progresează. Am început concomitent dinspre Şoseaua Ştefan cel Mare spre strada Barbu Văcărescu şi dinspre Podul Băneasa spre strada Căpitan Av. Alexandru Şerbănescu. Lucrarea reprezintă primul lot din cele 11 atribuite pe care le vom moderniza. Pentru celelalte 10 loturi suntem pe final cu proiectarea, urmând ca în lunile aprilie-mai să începem execuţia”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.

Edilul general a adăugat că, în total, vor fi reabilitaţi 50 de km, astfel încât peste doi ani şi jumătate nu o să mai existe linii de tramvai nemodernizate în Bucureşti.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.